Blog

Tyto i jiné články můžete odebírat na váš e‑mail, zaregistrujte se zdarma zde.

Zimní wellness rituály

S 21. prosincem začala astronomická zima a pro mnohé naděje a radost, neboť od této chvíle se začnou dny pozvolna prodlužovat, až do letního slunovratu. To nám lehce předznamenává blížící se jaro, ale přece jen zima je stále kolem nás. Každý nemá možnost vyrazit někam za teplem a sluníčkem, a ne každý zvládá pochmurné počasí, chlad a nedostatek slunečních paprsků bez problémů. Všechno má však řešení. Pomocí esenciálních olejů si můžete vytvořit vlastní zimní wellness rituály, které vám teplo, slunce a dobrou náladu přinesou až domů.

Celý článek

Jan Starčevič – ŽIVÁ VODA

Přestěhování z Prahy do Berouna se stalo jakýmsi můstkem pro rozhovor s člověkem, kterého si hluboce vážím. Janem Starčevičem. Oč se v tomto směru jedná? No přece O VODU! Voda, voda, voda. Voda a vzduch. Z prachu jsme povstali a v prach se obrátíme. V tomto procesu neb je naší průvodkyní živá ionizovaná voda. A pod ni strom života. Posvátná geometrie. Dechberoucí rozhovor s inspirativním člověkem nejen o vodě. Jako člen platformy PETRAMOVES máte navíc možnost využít unikátní 10% kupón na všechny produkty.

Celý článek

Esenciální oleje a Tereza Franc

Jako většinu z lidí, kteří jsou dnes v mém bližším okolí, mi Terezu do života přinesl vítr zvaný jóga. Již si ani nepamatuji, kdy a kde poprvé. Uvědomuji si, že jsem ji dlouho vnímala (vlastně až donedávna) jako neustále nestíhající, upracovanou, někam se ženoucí fyzicky krásnou ženu, businesswoman s vlastní velice úspěšnou firmou – matku se svými dětmi v náručí. Společností po všech stranách možná oceňovaná a zdánlivě dokonalá. Kolik z Vás se v podobném nastavení poznává?

Celý článek

Prémiové články

Níže jsou články prémiové, které jsou přístupné jen členům The All In membershipu.

Nenechte si utéct nový obsah

Zadejte svůj e-mail níže a žádný nový článek už Vám neuteče.