Blog

Tyto i jiné články můžete odebírat na váš e‑mail, zaregistrujte se zdarma zde.

Seznamte se s Martinou Čepovou a “její ashtangou”

Na úplný úvod si dovolím představit Vám Martinu jejíma vlastníma očima, jak se vnímá v horizontu běžícího času.
Od akademického prostředí, přes to firemní až k józe. Vždy ji zajímala oblast vzdělávání, výuky a výzkumu. Stejně tak i jóga byla součástí jejího života a vždy ji fascinovala. Jógová praxe se stala pravidelnou součástí až po několika letech, kdy objevila ashtanga jógu. Je prožitkem, který se děje beze slov. Přenést někoho slovy, nebo dotykem přes svůj vlastní strach, nebo nejistotu jí přijde jako nádherný způsob, jak tady pro sebe navzájem být. Proto se po čase rozhodla, že začne jógu také učit. Jednou jsem začala a od té doby jsem nepřestala.

Celý článek

Jaké esenciální oleje jsou „must have“ v domácí lékárničce?

Jak se říká, štěstí přeje připraveným. Silně věřím, že to platí nejen v pracovním světě, ale i v našem osobním well-being. Když budeme naši imunitu, fyzickou i psychickou stránku pravidelně posilovat a dodávat jí pozitivní stimuly, věřím, že i horší období zvládneme lépe. Nechci tvrdit, že nikdy neonemocníme, ale můžeme délku nemoci zkrátit či projevy nemoci výrazně zmírnit.
Pojďme se podívat, jak můžeme pomocí přírodních, čistých extraktů z rostlin a bylin z těch nejčistších zdrojů podpořit své zdraví a imunitu. Nezapomínejme však, že každý máme unikátní biochemický vzorec a na každého mohou mít jednotlivé esenciální oleje jiný vliv. Je potřeba to zkoušet, být konzistentní, důsledný a pozorovat i drobné změny. I ty totiž mohou přinést velký efekt.
Jaké jsou „must have“ oleje vaší domácí lékárničky a jak je nejlépe použít?

Celý článek

Spěch a cesta prožitku k PURA VIDA

On si člověk někdy myslí (rozuměj já si to myslívala), že když udělá velkou změnu, například dá výpověď v práci, odstoupí z funkce, že se zbaví zodpovědnosti a povinností a bude mu hej. Prostor na sebe, na milované aktivity, že konečně najde to štěstí.
Jenže pak se zas a znovu za něčím žene. Ovšem za čím? Aby rychleji stihl to jediné nevyhnutelné? Tedy smrt?
Změnilo se něco? Krom toho, že objektivně dle měřítek světa jste teď přece v klidu, dokonce TI, CO NIC NEDĚLAJÍ! Taky Vám nechodí výplata a tak se možná přidá stres finanční. Kýžená PURA VIDA v nedohlednu, vyplazený jazyk…
Neb jen ten, kdo blízko vyhasnutí byl, oheň a lásku znovu probudil, může toto světlo šířit dál. Žádná teórie ani četba, ba ani diplom a listina či QR kód…zkrátka nic z toho nepromluví tak jako prosté VYZAŘOVÁNÍ Z PROŽITKU. TEN, KDO ZAŽIL.

Celý článek

Prémiové články

Níže jsou články prémiové, které jsou přístupné jen členům The All In membershipu.

Nenechte si utéct nový obsah

Zadejte svůj e-mail níže a žádný nový článek už Vám neuteče.