Blog

Tyto i jiné články můžete odebírat na váš e‑mail, zaregistrujte se zdarma zde.

Proč jsem se rozhodla spolupracovat s Powerlogy?

Samozřejmě již víte, že si víc než na čemkoli jiném zakládám na prvotřídní kvalitě, vše si důkladně ověřuji na sobě, experimentuji někdy až na hranu toho, kam by se pustili jiní. To je to, co mě vždy posune dále a v čem spatřuji svůj vlastní “niche”. Podobně vnímám také Powerlogy.
Powerlogy vyvíjí funkční produkty originální a čisté chuti. Zakladatelem společnosti je energetický Dušan Plichta, se kterým jsem měla možnost pro Vás přes rozhovor s ním přinést doplňující část celé Powerlogy skládačky.

Celý článek

Stres náš každodenný, menej je Viac!

Každý jeden z nás v súčasnej dobe prechádzame neopakovateľným, jedinečným procesom individualizácie. Neviem, či si do hĺbky duše uvedomujeme, v akom silne potentnom čase máme tú česť teraz prebývať. V mojej praxi s klientmi sú posledné mesiace ústrednou témou zahltenosť, vyčerpanosť, necitlivosť, neistota a strach. Vo výsledku nám tieto pocity poslúžia ako skvelý odrazový mostík. A kam? Do svojho stredu.
A čo to reálne zamená, sa pokúsim popísať nižšie.

Celý článek

Emoce pod kontrolou a jak na ně pomocí esenciálních olejů

Věděli jste, že pomocí esenciálních olejů můžete podpořit emocionální balanc? V mozku máme něco, čemu se říká amygdala. Párová struktura ve tvaru mandle, která je součástí limbického systému, což je pokládáno za náš „emocionální mozek“.
Nezpracované, potlačené emoce vytvářejí nemoce. Když máme něco nevyrovnaného, máme skrytý hněv, zlost sami na sebe či okolí. Správná stimulace výše jmenovaného „emocionálního mozku“ může přispět k správnému mentálnímu zdraví. Začleňte do svého denní lifestyle praktiky a rituály, které vám mohou pomoci cítit se lépe.
A jak přesně působí esenciální oleje na emoce? Konkrétní tipy Terezy Franc se dozvíte v celém článku…

Celý článek

Prémiové články

Níže jsou články prémiové, které jsou přístupné jen členům The All In membershipu.

Nenechte si utéct nový obsah

Zadejte svůj e-mail níže a žádný nový článek už Vám neuteče.